Nu kan alle blive stolte af deres smil

Et smukt smil er en af de bedste måder at give et godt førstehåndsindtryk. Hvide og skinnede tænder er en af de faktorer, der gør at andre misunder og beundrer dit smil. Desværre er det ikke alle, som er født med godt og smukt smil. Heldigvis har tandlægevidenskaben udviklet sig utrolig meget de sidste mange år. Særligt kosmetiske tandbehandlinger har været under rygende udvikling, hvilket har medført, at helt almindelig mennesker kan få det smukke smil, som de altid har drømt om.

Der findes særligt mange dygtige tandlæger i København og omegn, som kan udføre kosmetiske tandbehandlinger af høj kvalitet, samtidig med at priserne er i øjenhøjde. Vi har talt med den populære tandlæge lokeret på Jægersborg Allé i Charlottenlund, som gennem tiden har hjulpet rigtig mange patienter med at få et hvidt smil, som de stolt kan vise frem. Tandlægerne på klinikken fortæller blandt andet, at der stadig er mange mennesker, som ikke tør at få lavet foretaget en tandblegning, fordi de frygter, at deres tænder vil tage skade, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet. I denne artikel fortæller klinikken kort om, hvordan man effektivt og sikkert kan få bleget sine tænder – hjemme eller hos tandlægen.

 

tandblegning - kosmetiske tandbehandlinger

 

Tandblegnings-stripes er en af de mest populære om omkostningseffektive metoder til at gøre dine tænder hvide og skinnede. Proceduren er enkel og kan udføres i hjemmet. Alt, man skal gøre, er at anende blegemidlet en time hver dag, og allerede efter 1 – 2 mdr. vil det tydeligt kunne ses, at tænderne er blevet flere nuancer hvidere. For at sikre at ens tænder ikke tager skade, anbefales det dog, at man altid husker at rådføre sig hos sin tandlæge. Du kan eksempelvis lede efter en god tandlæge i Gentofte, som ved hvilke blegemidler, som ikke skader dine tænder. Det er også meget muligt, at du vil kunne få dine tænder bleget hos tandlægen. Til trods for at dette koster mere end hvis du selv udfører behandlingen, vil du opleve, at der er mange fordele ved at overlade arbejdet til din tandlægen. For det første har du ikke noget at bekymre dig om – du er i trygge og professionelle hænder. For det andet vil du se positive resultater allerede efter én behandling.

Uanset dine tænders nuværende farve er der altid mulighed for forbedring. Er du ked af dine tænder farve, skal du derfor ikke holde dig tilbage – ring allerede i dag og bestil en tid hos din lokale tandlæge.

Charlottenlund Tandlægerne ApS
Jægersborg Allé 19
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 63 89 26

 

Leave a Reply