Tandblegning

Er du bange for at få bleget dine tænder? Mange, som ellers ville kunne få glæde af tandblegning, frygter at deres tænder bliver mere følsomme af blegningen, eller at den dyre behandling simpelthen ikke virker. Frygten er baseret på, at man før i tiden havde dårligere teknologi til rådighed. I dag kan tandblegning let opnås, både hos tandlægen og derhjemme. Selvfølgelig er der stadig en risiko, det er der altid ved behandlinger, men risikoen er mindre end du måske tror.

hvide tænder

Her er tre gode råd til, hvordan du får det bedste resultat og bibeholder det.

1) Find en tandlæge i Århus C hvor tandblegning er en prioritet. Du kan nok ikke finde en, som udelukkende bleger tænder, men find i det mindste en, som har gjort det mange gange før. Hivs tandlægen lover dig, at dine tænder bliver kridhvide efter første gang, så ved du at denne ikke har nok erfaring. Det tager i hvert fald to til tre behandlinger at få et synligt resultat. Hvis den tandlæge du har fundet prøver at bilde dig ind at det ikke gør, er der risiko for, at det middel denne bruger, er så kraftigt at det kan give dig følsomme tænder. Gå derfor efter en tandlæge som giver det god tid og er realistisk i forhold til resultatet.

2) Vil du hellere blege dine tænder selv, så kan du sagtens gøre det, men de samme regler gælder, som hos tandlægen: gør det langsomt, vær realistisk omkring resultaterne og vær skånsom med dine tænder. At blege dem derhjemme kan være billigere, men det kan også give dig uhensigtsmæssige følger.

3) Skær ned på smøger og kaffe. Der er en grund til, at dine tænder ikke er helt hvide, og desværre er det alle de ting du allerbedst kan lide. Det kan virke ekstremt at stoppe med at ryge, bare fordi man gerne vil have pænere tænder, men man kan også argumentere for, at det er ekstremt at få dem bleget. Hvis du ryger mere end 10 cigaretter om dagen, bør du overveje om dine penge måske er brugt bedre på noget andet end tandblegning, for de bliver helt sikkert gule igen bagefter.

Hvis du gerne vil have en tandlæge til at udføre blegningen kan du finde en god tandlæge i Århus med studierabat. Herved bliver prisen næsten den samme som hvis du blegede dem derhjemme.

Tandlægerne Frederiksberg
Frederiksgade 67
800 Aarhus C
86121145

Leave a Reply