Undgå smerter hos tandlægen med The Wand

wand

Førhen kunne det nogle gange være smertefuldt at skulle besøge tandlægen, hvis man skal behandles for alvorlige tandproblemer. Derfor valgte mange at udsætte tandlægebesøget for at undgå smerten under behandlingen. Det var dog ikke en særlig god idé, da det ofte endte med, at problemet kun blev større. Det resulterede i, at behandlingen blev mere omfattende og tidskrævende – og at der kunne være smerter forbundet med behandlingen.

Der har længe været mulighed for at blive bedøvet, men selve bedøvelsen har også været smertefuld af og til. Ofte benyttes lokalbedøvelse i det område, hvor behandlingen skal foregå. Lokalbedøvelsen bedøver de nærtliggende nerver, så man ikke mærker noget. Problemet ved denne form for bedøvelse er, at det er smertefuldt at få lagt selve bedøvelsen. Hvis det kun drejer sig om et mindre indgreb, kan det simpelthen være mere smertefuldt at få lagt bedøvelsen end at modtage selve behandlingen.

Eksperter på området har heldigvis fundet en løsning til de mange patienter, som frygter smerterne hos tandlægen. Der er udviklet en ny bedøvelsesmetode ved navn The Wand. Flere tandlæger i Danmark tilbyder denne nye og smertefrie bedøvelsesmetode. Du kan eksempelvis få et smertefrit besøg hos en tandlæge i København K, som tilbyder det såkaldte Wand-system til bedøvelse.

En af de største fordele ved The Wand er, at patienten ikke kan mærke, når der bedøves. Derudover virker bedøvelsen hurtigere, end de ældre bedøvelsesmetoder. Tandlægerne kan bruge mindre væske til bedøvelsen, når der bedøves ved brug af The Wand, hvilket er en stor fordel, fordi bedøvelsen forsvinder efter kortere tid end normalt, og man hurtigere får følelsen tilbage igen. Metoden er meget præcis, så det er muligt for tandlægerne at bedøve en enkelt tand, frem for at hele munden bliver bedøvet. Den sidste fordel, der bør nævnes, er prisen. Der er nemlig ingen prisforskel mellem bedøvelsesmetoderne, hvorfor The Wand altid kan vælges.

Er du en af de patienter, der længe har undgået tandlægen på grund af frygten for smerter, findes der nu en løsning. Mange tandlæger i København har integreret The Wand som en del af deres praksis, og det er derfor nemt at finde en specialiseret tandlæge nær Nørreport Station, Vesterport Station eller Østerport Station, der kan tilbyde smertefrie behandlinger – og minimal ubehag, når der skal bedøves.

Der er ingen dårlige undskyldning for at slippe for tandlægebesøget, når smerterne kan undgås med The Wand. Hvis man vælger en godt beliggende tandlæge, er det endnu lettere at få sig selv til at tage forbi tandlægen for at blive behandlet eller blot få et regelmæssigt tandeftersyn. Hvis man får regelmæssige tandeftersyn kan tandlægerne opdage tandproblemer i god tid. Så slipper man for smerten fra tandpinen, men bedøvelsen gør heldigvis behandlingen smertefri, hvis nu der opstår tandproblemer.

Tandlægerne Rømersgade
Rømersgade 3, st.
362 København K
Tlf.: 33 33 89 90

Leave a Reply